Over mij

‘Gedisciplineerd, creatief en een tikkeltje eigenwijs’

Jouw huis, merk, kantoor, of restaurant de uitstraling geven die het verdient; dát is mijn grootste doel. Met mijn verfijnde gevoel voor stijl vertaal ik jouw verhaal naar creative content. Door middel van fotografie leg ik op een inspirerende manier vast wat jíj wilt vertellen.

Na mijn studie Lifestyle & Design aan de Willem de Kooning Academy heb ik bij diverse bedrijven gewerkt binnen de interieur branche. Ik heb hier een brede ervaring opgedaan in fotografie- en stylingproducties, was (mede)verantwoordelijk voor het ontwikkelen van promotie materiaal en de uitvoering van marketing gerelateerde werkzaamheden. Sinds 2016 sta ik bij de KvK ingeschreven onder Natascha Hoogstraten Productions. Waar het begon met ‘klusjes ernaast’ ben ik per augustus 2022 volledig voor mijzelf begonnen.  Elke dag doen waar ik blij van word, mooie content maken voor diverse opdrachtgevers, gelukkiger kan je mij niet maken!

Sinds 2021 ben ik ik samen met een oud-collega (en inmiddels goede vriendin) MENA stijlduo gestart. Twee stylisten, met elke een eigen smaak en stijl. Voor zowel de zakelijke als particuliere markt maken wij met veel plezier passende interieur adviezen en inspirerende content.

Voor mijn volledige werkervaring verwijs ik je graag naar mijn LinkedIn pagina.